Főoldal Az angyalokról Hogyan kommunikálj?
Hogyan kommunikálj az angyalokkal? | Nyomtatás |

Az angyalok folyamatosan munkálkodnak az életedben. Viszont ameddig nem kérsz tőlük, addig "meg van kötve a kezük", és csak akkor segíthetnek, ha életveszélyben vagy, vagy az élettervedhez szükséges történések időzítése végett Isteni parancsra. (ez a szabad akarat törvénye miatt van így)

Az egyik lehetőség a kommunikációra, ha imádkozol.

De nyugodtan beszélhetsz saját szavaiddal is az angyalokhoz. Természetesen megfelelő tisztelettel, de nem túlzásba vitt fennköltséggel.

Írhatsz is az angyaloknak levelet. Ezt később el is égetheted, vagy el is áshatod, vagy gyűjtheted egy dobozba ezeket a leveleket, melyeket nagyon érdekes lesz visszaolvasnod évek múltán. (találj egy neked tetsző módszert)

Kezdj el meditálni, befelé figyelni, figyelni a tested jelzéseit, majd a meditációk alatt mindenféle érzékszervedet - így fejlődik érzékelésed, és haladsz a tisztánlátás-hallás-tudás útján.

Miután beszéltél az angyalokhoz, vagy kértél tőlük, figyelj a jelekre. Folyamatosan minden nap, bárhogyan érkezhetnek a jelek! Légy tudatos, és figyelj merre vezetnek, majd haladj bátran azon az úton!

Ha komolyan gondolod az angyalkommunikációt, akkor az inkoorporáció (transzmeditáció általi angyalbehívás, egyesülés, testbe hívás) elsajátítását javaslom, az Angyal 1-es tanfolyamot, melyet hivatalos RAI tanárnál tanulhatsz meg.

Mert ugye a kommunikáció kétirányú, és akkor teljes, ha már Te is érted az angyalok válaszait, jeleit, és üzeneteit.

Érzékelési módok
  • tisztán hallás - ekkor akár tőled idegen hangként is érzékelheted, de belső hangként is gyakori az érzékelés ezen módja
  • tisztán érzékelés - testérzetekben jelentkeznek a visszaigazolások, hideg - meleg hőhullám
  • tisztán látás - belső 3. szemes látás , ill . nyitott szemmel érzékelés
  • tisztán tudás - amikor a tudatodban egy általad feltett kérdésre megérkezik egy általában olyan válasz amit úgy egyébként fogalmad sincs, hogy honnan tudod, de tudod.