Főoldal Az angyalokról Kívánságteljesítés
Az angyalok nem kívánságteljesítő gépek
2014. október 14. kedd, 15:04

Az angyalok szívesen jönnek, ha hívod őket, de kellő alázattal és tisztelettel kérj, és minden esetben köszönd meg, hogy segítenek (még ha rövid időn belül nem is teljesül!).

          - Köszönöm és Legyen meg Isten akarata!

 

Amikor nem tudnak beleavatkozni a történésekbe:

  • ha az életfeladatoddal ütközik az adott esemény/dolog…
  • ha más emberek életével kapcsolódik a kérésed teljesítése...


Ezt tartsd tiszteletben, mert a feladataidat te magad vállaltad a leszületéseddel. Minden egyéb helyzetben, pl. életveszélyben is, ha idő előtt készülnél menni, akkor megmentik az életed.

 

Ne szabd meg a hogyant és a mikort, ne sürgesd őket, nincs értelme. Te nem látod az egészet, csak a részt; nem látsz minden összefüggést, nem vagy a miértek és okozatok tudatában.


Legyen meg Isten akarata:

    minél többet dolgozol angyalokkal, és együtt élsz velük nap mint nap, egyre inkább közelebb kerülsz a megértéshez, az Élet megértéséhez, Istenhez magához. Türelemmel el tudod fogadni életed történéseit, mert tudatában vagy annak, hogy Isten kezébe helyezted életed, így az Angyalok folyamatosan segíthetik életutad, a mindennapjaid; minden okkal történik, amiből fejlődsz és tanulsz, hisz ezért vagy itt.


Ha elkeseredett vagy, már szinte hited vesztett, akkor mormolj még "utoljára" el egy imát Istenhez és az Angyalokhoz, tiszta szívvel, hogy segítsenek hinni, segítsenek észrevenni a jeleket, segítsenek megszépíteni a gondolataidat, hogy ne lásd oly sötétnek a világot.

És Ők segítenek.

De ehhez kell a TE döntésed, hogy igenis megpróbálod, megnyílsz az Ég felé, és elfogadod a segítséget.

 Ezzel a témával kapcsolatos további olvasnivaló ajánló:

          http://www.angyaluzenet.hu/index.php/uzenetek/161-vagyaidrol

          http://www.angyaluzenet.hu/index.php/imak/164-ima-keres