Főoldal Az angyalokról Mit higgy el?
Mit higgy el? | Nyomtatás |
 Mit higgy el és mit nem egy számodra még ismeretlen világról, az angyalokról???

 

Az őrangyalod folyamatosan kommunikál Veled, és vezet Téged, még akkor is, ha Te ebből eddig még az égatta világon semmit sem érzékeltél.

 

Ha elkezdesz figyelni, akkor észreveheted az intenzív érzéseidet, akár testi érzeteidet. (az ezoterikában ezt olyan "nagy" szavakkal illetik, mint tisztán érzékelés - de igazából ez mindenkinél jelen van)

 

Amikor szeretnél eldönteni valamit, legyen az akár az angyalokkal kapcsolatos vagy bármi mással is, akkor használd ezt a Benned levő képességet:

 

Kérd az őrangyalod, hogy segítsen eligazodni, mi helyes, mi igaz! Tedd fel a konkrét kérdésed, majd figyelmesen várd a választ. Általában a legtöbb embernél a testi érzetek a legerősebbek, ezzel indul a kommunikáció.

Ha nagyok az elvárásaid akkor ez blokkolhatja még akár az érzéseidet is. És lehet, hogy az érzés, a felismerés kicsivel később jön majd, amikor már esetleg meg is felejtkeztél az ügyről... és egyszer csak tudod a választ, tisztában vagy az igazsággal!

A válaszok az angyaloktól sokféle úton-módon érkezhetnek hozzád. Az egyik amiről már fentebb is olvastál az a tisztán érzékelés, amikor fizikailag a testedben érzel valami a megszokottól eltérőt (pl. görcsbe szorul a gyomrod - ez egy negatív jel, tehát, az a dolog, amire rákérdeztél, nagyon nincs   rendben). A tisztán érzékelés még a lelki érzékenységedet is jelenti, tehát az érzelmeiden, bűntudaton, lelkiismeretfurdaláson vagy éppen a lelkesedéssel üzennek. A másik mód, ahogyan kommunikálnak Veled, az a tisztán hallás, amely jelentheti azt is, hogy belül a fejedben hallod a választ, vagy mintha kívülről hallanál valaki mást hozzád szólni; de akár rádióból, vagy dalszövegekből is megkaphatod a választ, vagy más emberek beszélgetéséből, amelyek nem "véletlenül" vagy fültanúja, de az mintha neked szólna. Végül, de nem utolsósorban a tisztánlátás következik, mely által láthatod vagy belső szemeiddel vagy fizikailag az angyalokat.

 

Tégy így az ezoterika világában is, saját magad tedd fel az Égnek a kérdést: ez igaz, elhihetem?

 - hisz sajnos sok a badarság, tudatlanság, átverés, ego csinálta mesterek, médiumok manapság.

 

Ne hidd el:

- hogy az őrangyalod nevét más megmondhatja neked. Nem! Ez a kettőtök ügye. Ha tudnod kell, akkor rá fog vezetni, csak kérj iránymutatást. Megüzeni álmodban... milliónyiféle lehetőség van erre. De ez nem is fontos, enélkül is lehet Vele kommunikálni, és lehet gyönyörű kapcsolatotok, együttműködésetek; nem ez a lényeg, hogy mi a neve! (ez Neked fontos, nem az angyalnak)

Szóval nem lehet megmondani az őrangyalod nevét a születési dátumodból, vagy a csillagjegyedből, vagy egy angyalkártyából, vagy egy könyvből, vagy holmi facebook alkalmazásból... És az őrangyalod neve egyedi, nem egyezik egyik arkangyal, vagy atlantiszi angyal nevével sem.

 

- hogy bármiféle eszközre is szükség van ahhoz, hogy Te kommunikálj az angyalokkal

Nincs szükséged, kártyákra, vagy ingára, vagy vesszőre... semmire. Csak önmagadra. Fejleszd a képességeid, ezen múlik minden. Vannak angyaltanfolyamok, amelyek segítenek elindulni az úton, hogy fejlődj, és tudj kommunikálni az angyalokkal. A tanfolyam, és a tanár kiválasztásánál is alkalmazd azt a módszert, hogy kérd az őrangyalodat, vezessen. Így jó helyre, arra a helyre fogsz menni, ami a legjobb neked, ahol a legtöbbet tudsz fejlődni.

A legmélyebb kommunikáció, az az inkoorporáció, azaz egy egyesülés egy angyallal, vagy másképpen transzmeditáció általi angyalbehívás, a testedbe fogadod az angyalt. (hivatalos RAI tanárhoz menj, ott tudod ezt az ősi atlantiszi/esszénus tudást elsajátítani).

A többi fajta angyaltanfolyamok igazából ebből alakultak ki, csak ez a lényeges pont hiányzik. (és ezáltal megfosztanak téged egy értékes lehetőségtől, tudástól). Kedves, aranyos elfoglaltságok, de hiányzik belőlük a Te közvetlen mély kapcsolatfelvételi lehetőséged. Lehet, hogy megtanítanak különböző meditációkat, és gyakorlatokat, és oltárt készíteni, kártyacsomagból húzni stb... de mégis... ha ezt az üzenetet eljuttatták Hozzád, az nem véletlen. Ébresztő. Ne higyj el mindent! És keresd a legmélyebb tudást, és azokat az embereket akik nem köztes dolgokat nyújtanak, felveszik a közvetítő szerepét, hanem az UTAT mutatják. Az utat, mellyel könnyebbé teheted a mindennapjaid, amelyet csak Te élsz meg, Te élsz át, és a Te felelősséged. Képzeld el, mennyivel könnyebb az út amikor intenzív a kapcsolatod az őrangyaloddal, aki tisztában van teljesen az életterveddel, tudja, hogy miért születtél meg pont most és itt. Hát nem lehet könnyebb az út ilyen formán?

Tehát a végszó: Benned az igazság!