Főoldal Kreatív Készíts angyalt - papírból2
Készíts angyalt - papírból 2 | Nyomtatás |
  1. Végy 5 db hullámos szélű papírt,legyenek háromszög alakúak (vágd, szabd, mintázz Te hullámos szélűvé egy bármilyen papírt) Erősebb papírra, akár szép mintázatú szalvétát, vagy selyempapírt is ragaszthatsz.
  2. Egymáshoz kell ragasztani a háromszögeket (a képen ragasztócsíkkal dolgozik, de bármilyen ragasztóval össze lehet ragasztani), így:  3. Az arc, és a karokhoz szükséges négy kör alakú papírt kivágnod (3 ebből hullámos szélű legyen - ez lesz a haja, ill, glóriája; egy szimpla kör kell, ez pedig az arca), valamint méretarányosan kisebb két háromszöget (ennek is egyik oldala lehet cakkos), így:


  4. Rajzold meg a szimpla körre az arcot
  5. Ragassz össze két hullámos kör közé egy fogpiszkálót, vagy hurkapálcát, az angyal méretétől függően.
  6. Ezután ragaszd a szimpla kört, az arcot a haj, hullámos szélű körre, a másik oldalára, hátulra, pedig a 3. kört, ez lesz a glória, melyet ki is vághatsz, hogy csak egy hullámos szél maradjon.
  7. Két szemközti háromszög oldalára ragaszd a kis háromszögeket, ezek lesznek a karok.


  8. Ragasztózd meg a fogpiszkálót, vagy hurkapálcát, de nagyon vékonyan, és szúrd a testbe, az 5 összeragasztott papírba.

 

Készen is vagy!


 

Forrás: http://songofmyheartstampers.typepad.com/song_of_my_heart_stampers/2009/11/photo-tutorial-big-shot-pennant-die-angel-.html

Fordította: Pintér Éva