Főoldal Kritika Gyertyamágia
Gyertyamágia | Nyomtatás |

Facebookon láttam terjedni az alábbiakat:

Az eredeti szöveget feketén láthatod, a megjegyzéseket, véleményezést, kritikát pedig lilával!

Angyali segítség gyertyamágiával

Az egyik módja, hogy kívánságainkat, üzeneteinket kiküldjük az univerzumba, illetve angyalaink segítségét kérjük, a gyertyamágia.
Ahhoz, hogy vágyad teljesülhessen, a kívánságodhoz illő gyertyát kell válassz a szeánszhoz. Az alábbi színek és hozzájuk fűzött magyarázat alapján megtalálod azt, amelyik a legjobban passzol az üzenetedhez.

A gyertyát valóban használhatod teremtéshez, manifesztáláshoz, és ehhez még angyali támogatást is kérhetsz.

Igazából mindegy milyen a gyertya színe! Ha végigcsinálod a lépéseket: elképzeled a vágyad, érzed mintha már valóra vált volna, és elegended - akkor teremtesz; a gyertya egy segéseszköz lehet neked, hátha így jobban sikerül koncentrálnod.

Fehér
A tisztaság, az ártatlanság és az igazság jelképe. Kiváló szín, ha új dolgokba kezdesz, vagy ha többletenergiára van szükséged. Eltávolítja a negatív gondolatokat, és támogatja a pozitív látásmódot az élet minden területén. Kitűnő szín bármilyen célra. (egyetértek, minden célhoz kitűnő!)

Vörös
Energiát gerjeszt és lelkesedést szül. Utal az egészségre, az erőre, az érzelemre, a vérre és a legprimitívebb ösztönökre. Vörös gyertyát akkor gyújts, ha kérésed a szerelemmel, a szexszel, az energiával vagy az egészséggel áll kapcsolatban. Nagyra törő vágyaknál is jó választás.

Narancs
Ez a szín a közeli kapcsolatokra vonatkozik. Ha valakivel nehezen jössz ki, és kérésed éppen ezzel kapcsolatos, ez a tökéletes választás.

Rózsaszín
A rózsaszín tiszta, becsületes, egyenes szín, a nemes szándékok jele. Gyengédséget, szeretetet, hűséget, becsületet jelképez. A romantika színe, ezt válaszd, ha kívánságod a szerelemhez és a romantikus kapcsolatokhoz kapcsolódik. Emellett hosszú távú pénzügyi sikerre is utal, ezért akkor is bevetheted, ha az óhajod üzleti vonatkozású.

Sárga
A sárga az intellektus, a kreativitás és az életöröm színe. Ha azt reméled, hogy fokozhatod alkotókészségedet, vagy több élvezetet vársz az élettől, akkor a sárga a megfelelő gyertya a számodra.

Zöld
A gyógyulás és a gondozás színe. Kapcsolatban áll az érzelmi egyensúllyal, utal a reményre, a bizalomra, a teremtésre. Ez a színe a pénznek, a bőségnek, a sikernek, és a szerencsének is. Ha kívánságod mindezekkel kapcsolatos, válaszd a zöldet.
 
Kék
Jelent igazságot, egészséget, bölcsességet, lojalitást és a szellem békéjét is. Ugyanakkor a kék a sokoldalúság, az utazás, a gyorsan érkező pénz színe. Jelképezi a lelkesedést, a sokféle elképzelést és a jobb jövő reményét. Ez egyben a védelem színe is, bármilyen kék tárgy az otthonodban megóv minden ártó hatástól. Megfelelő szín ez a szerelmeseknek is. Válaszd a kéket, ha óhajod mindezzel összefügg.
 
Indigó vagy mélykék
Az otthonra, a családra, a biztonságra, a gondoskodásra és a mások iránt érzett felelősségre utal. Akkor válaszd, ha kívánságod mások – különösen családtagok – megsegítésére vonatkozik.
 
Ibolyaszín és bíbor
Ezeket a spirituális színeket akkor választd, ha kívánságod spirituális, filozófiai fejlődésre vonatkozik. Az ibolya a pihenés színe is, jó hatással van azokra az emberekre, akik nagyon elfáradtak, akiket sok stressz ért.
 
Bronz
Ez a szín egyetemesebb érvényű, mint az indigó, amely csak a hozzád közel állók segítésére utal. Akkor használd, ha kérésed mások megsegítésével függ össze.
 
Arany
Tökéletes színválasztás, ha a kívánságod valami nagyszabású és fontos dologra vonatkozik, ha azt akarod, hogy új irányt vegyen az életed, és az eddigieket hátrahagyva, másféle kihívásoknak szeretnél megfelelni.
 
Barna
Ez a szín megfelelő, ha a kívánságod tulajdonra, ingatlanra vonatkozik. Ugyanakkor a szomorúsághoz is kötődik, akkor is használhatod, ha ki akarsz javítani egy korábban elkövetett hibát.
 
Ezüst
A belső fejlődést és a növekedést jelképezi. Ha kívánságod az intuícióra vagy az okkult tudományokra vonatkozik, ez a jó választás. Emellett ez a szín kapcsolatban van a művészetekre vonatkozó kérdésekkel is, és mindennel, ami szép.
 
Fekete
Ha kérésed titkok feltárásával, az igazság kiderítésével kapcsolatos, nagyon erős hatású lehet a fekete gyertya.
A fekete gyertya meggyújtása vonzza a negatív lényeket, nem tanácsoljuk, SOHA ne haszáld!!!
 
Hogyan kívánj?
 
Ha megvan a megfelelő színű gyertya, teremts nyugodt, hangulatos közeget, tegyél be egy szép halk, lágy zenét, és ha van, gyújts meg egy füstölőt! Ezután fogd a két kezed közé a gyertyát, majd hunyd le a szemed!
 
Lásd lelki szemeiddel, ahogy az univerzumból egy csodálatos, vakító (fehér) fény áramlik a gyertya felé és eléri azt! Hagyd, hogy a tisztító fény átmossa gyertyádat, eltüntessen minden olyan szennyeződést, rezgést, ami negatív, azaz nem oda való! (Ez egy-két percig tart általában.) Ezután kérj áldást a gyertyádra és az angyalokkal közösen történő munkálkodásodra, majd vésd a gyertyába a kívánságodat! (Csak egy gondolatot, kifejezést, amely jelzi kérésed!)
 
Hívd meg a gyertyád angyalát (például szerelem angyala, siker angyala, stb.), majd gyújts meg a gyertyát, és gondolj a kívánságodra. Képzeld bele abba a helyzetbe, amint az megvalósul, éld át az élményt, az érzéseket! (a gyertya angyala helytelen kifejezés. Hívhatod feladatkör szerint az angyalokat, vagy az Atlantisz angyalai c. könyvből név szerint is, akit szeretnél segítségül hívni)
 
Végül adj hálát a Teremtőnek és az angyaloknak, és mondj köszönetet!
 
Ezután nem kell mást tenned, mint türelemmel várni, hogy Türelemmel várd, hogy kívánságod megvalósul!
 
Ha időd engedi, maradj a gyertyád közelében, amíg elég! Ha túl sokáig tartana, nyugodtan oltsd el, és majd mikor megteheted, gyújtsd meg újra!
 Gyertyával vagy anélkül, de a teremtés fontos, jó ha megtanulod, és fejleszted magad e téren.
 
A Kulcs: vizualizáld amit el szeretnél érni, éld bele magad tejesen, érezd mintha már elérted volna azt a célt. Majd engedd el, és ne foglalkozz az üggyel tovább.
A gyertyák és a füstölők kellemes hangulatot teremtenek, használd hát bátran őket! (kivétel a fekete gyertyát)

 

Angyalokat pedig hívj minden kérésedhez, dolgozz velük minden nap!