Főoldal Kritika Pénzügyi gondokra
Pénzügyi gondokra
2012. november 12. hétfő, 15:33
Alább olvashattok egy "félrecímzett" technikát, mely interneten, facebookon terjed:

A javítás, illetve javaslatokat lila színnel megtaláljátok. Hallgassatok a belső hangotokra, hogy hol az igazság!

Angyali segítség anyagi gondokra - Aranyserleg meditáció
Vasariah angyal a pénzügyi gondok angyala segít, hogy egyenesbe jöjj anyagi téren. Kérd a segítségét, hogy új utakat találj bevételeid növelésére, legyen ez akár egy új állás, vagy egyéb jövedelemforrás.
 
Vasariah angyal igazából Zadkiel arkangyal - akinek nincs köze a pénzügyi gondokhoz, hanem az igazságossággal, kegyelemmel és megbocsátással kapcsolatosan kérhetjük a segítségét. Valószínűleg valaki valamikor valami új cikket szeretett volna írni a honlapjára, kiválasztott egy nevet, és írt hozzá egy technikát. Sajnálatos, hogy aki ilyenekkel foglalkozik, az nem néz utána mélyen...
 
Manapság sokan kerülnek pénzügyi csapdákba, ami nem is csoda, hiszen a banki kölcsönökkel könnyű hosszú évekre eladósodni. A munkahelyek pedig bizonytalanok, senki nem érezheti magát biztonságban. Hogy mi a teendő ebben a nehéz helyzetben? Van egy angyal, Vasariah, aki az anyagi problémákban segít minket. Ha bajban vagy, nyugodtan fordulj hozzá, és figyeld a jeleket. Lehet, hogy a segítség egy új állás formájában érkezik, ahol magasabb fizetésre van lehetőséged, lehet, hogy egy ismerősöd mellékállással keres meg, amit munka mellett tudsz végezni, és így jutsz többletbevételhez. Az is előfordulhat, hogy egy új hobbit találsz, ami hamarosan bevételi forrássá válik. A megoldások számtalan formában találhatnak rád, csak az a fontos, hogy légy nyitott. Neked is tenned kell valamit a probléma megoldásáért, nem elég csak a sült galambot várni otthon a kanapén. Az angyalok lehetőségek felé vezetnek bennünket, így segítik a sorsunkat. Mindazon által Vasariah angyal arra is ösztönöz, hogy ésszerűbben oszd be a pénzedet, így is sokat spórolhatsz.
 
Anyagi gondok esetén hívd Emkiel és Stamiel angyalokat! (forrás: Eckard Strohm Atlantisz angyalai)
 
 
Vasariah angyal üzenete
 
Vasariah a következő üzenetet küldi megfontolásra: Hozzám tartozik a ragyogó sugár, amely a pénzügyi tisztánlátást hozza. Energiám lehetővé teszi, hogy megjavítsd vagy megerősítsd életed serlegét. Ha nem nézel szembe az anyagi gondokkal, és nem próbálod megoldani őket, az öröm és elégedettség gyönyörű aranya szertefoszlik. Hívj, és én segítek, hogy serleged ismét túlcsorduljon az aranytól. A lehető legtöbb energiát fektesd be, ha mindezt a lelki üdvödért teszed.
 
 
Aranyserleg meditáció
 
Helyezkedj el kényelmesen, és lazulj el. Vegyél néhány mély levegőt, és fújd ki a benned összegyűlt félelmet és feszültséget. Bízz abban, hogy hamarosan az angyali segítséggel megoldódnak a problémáid.
 
1) Ha ellazultál, vegyél három mély levegőt, hogy még mélyebb meditatív állapotba kerülj.
 
2) Most képzeld el az aranyserlegedet, amely mondjuk csak félig, vagy negyedig van tele arannyal. Ez a jelenlegi helyzetedet szimbolizálja.
 
3) Ahogy megpillantod az aranyserlegedet, ne szomorodj e, hívd Vasariah angyalt, aki újra megtölti a serlegedet arannyal. Mondd a következőt: „Vasariah, Vasariah, Vasariah, kérlek, segíts a pénzügyi problémáim megoldásában, hogy szerető támogatásoddal újra rendbe szedhessem az életemet. A szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében, a szeretet és a fény nevében.”
 
4) Miközben kimondod ezeket a szavakat, Vasariah angyal már el is kezd dolgozni, és szép lassan láthatod, ahogy újra megtelik a serleged arannyal.
 
5) Köszönd meg az angyali segítséget, és fejezd be a meditációt.
A meditációban kaptál egy megerősítést, hogy igenis van lehetőséged újra megtalálni a bőséget, ehhez azonban minden nap nyitott szemmel kell járnod. A lehetőség hamarosan meg fog érkezni, mellyel minden anyagi gondodat meg tudod oldani
 
A technika maga jó, nyugodtan végezd el, csak ne Vasariahot hívd, hanem Emkielt, vagy Stamielt!
Illetve fogalmazhatsz bőkezűbben is: istenem, angyalok - nem feltétlenül muszáj ám az angyalokat név szerint hívni!!!
Bármilyen meditáció, vizualizáció jó a problémáid megoldására, főképp ha még angyali segítséget is kérsz. teljesen mindegy, hogy te most egy serleget képpzelsz el, ládát, vagy csak szimplán beszélsz az angyalokhoz.