Főoldal Technikák Életutak kereszteződésében
Életutak kereszteződésében
2017. szeptember 08. péntek, 23:54

Ha elég ügyes vagy, akkor tudatosan meg- és átélhetsz ilyen pontokat az életedben. És ez jó? Nem tudom, mindenesetre ijesztő. Amint tudatába kerülsz önnön hatalmadnak, a lélek csodálatosságának, csak még inkább ráébredsz, hogy mennyi mindent nem tudsz. És hogy is hozhatnál ennek tudatában "helyes" döntést. A következő gondolat perdig már az, hogy nincs is helyes, illetve csak helyes van, mert minden út jó, Istennek tetsző. Nem kell bigott vallásosnak lenni, de ne tasztísd magadtól el a Hitet és Istent, csak mert elijesztettek az egyházas tapasztalataid.

Visszatérve azokra a bizonyos kereszteződésekre. A megoldás a Hit, Istenben, hogy Ő minden egyes gyermekének jót akar, és az életút a hit és az angyalok segedelmével módosítható a "jobb", könnyebb irányba, ahol nincs szükség annyi földi szenvedésedre. De ezt csak mély angyali munkával elérhető, és az életút, és az ott szereplő lélek-társaid szerepének felismeréseivel történhet.

Kiket hívhatsz segítségül, ha úgy érzed ami most jön, az fájni fog, és szeretnéd elkerülni:

Karmael, Melathiel, és Verchiel. (bővebb info róluk az atlantiszi angyalok részletezésénél)

Ők Isten csodálatos segítségei nekünk embereknek, fogadjuk hát őket nagy szeretettel, hívjuk, kérjük, és dolgozzunk együtt velük. A munka kérésből áll, utána figyelemből, hogy észrevegyük a küldött jeleket, (bizony nem csak tátott szájjal kell várni a sült galambot!), majd a szükséges lépések megtételéből. Lehetnek ezek a lépések aprók, de lehetnek hatalmasak is, figyelem, gatyákat felkötni! Változás indul! Mi kértük, hát álljunk is elébe, bátran, nyílt szívvel. Valami jobb vár reánk!