Főoldal Technikák Hogyan változz?
Hogyan változz?
2014. november 11. kedd, 00:00

Ha az a bizonyos pohár sokszor félig üres, és ezt fel is ismered és belátod, hogy nincs rendjén, valamint most ezeket a sorokat olvasod, akkor itt az ideje változtatnod.

A problémáid legfőbb oka Te magad vagy. Akármennyire is fáj ezt beismerned. Ez bosszantó, és nem akarod elfogadni, de azért csak olvass tovább.

Nem szereted magad, ezért másokat sem, és a világot sem.

A kulcs: meg kell szeretned és meg kell ismerned önmagad.

Ez magában foglalja, hogy megbocsátasz magadnak, és elfogadod magad a hibáiddal együtt. Igen ez nehéz ügy, tudjuk a lehető legnagyobb feladat az életben, de Te erős vagy, és tudni-érteni akarod ittléted célját és ehhez ez az első lépésed.

Ajánlom az Angyali megerősítések (klikk ide) napi hangos felolvasását.

  • Valamint, hogy most azonnal írj egy legalább 10 pontos hála listát. (bármilyen papír megfelel, lényegtelen, csak ülj le és írj)

A hála nagyon erős teremtő érzelem, használd.

  • Ha ezzel kész vagy, akkor írj le legalább 10 dolgot, amire büszke vagy, amit elértél az életedben (nem kell nagy dolgokra gondolni, lehetnek ezek apróságok is).
  • És végezetül írj össze egy listát, ez is tartalmazzon legalább 10 pontot, hogy mi szerethető Benned.

Tedd el ezeket a lapokat biztos helyre, őrizd meg őket.

Ismételd meg ezt a folyamatot akár hetente, havonta, vesd össze a régi listáiddal, kövesd nyomon a fejlődésed.

A büszkeség lista tudod miben fog segíteni? Hogy legyen miből erőt merítened, hogy valóra válsd a következő célod, vagy az álmaid. Erőt - akaraterőt nyersz belőle.

Bármikor, amikor szükségét érzed, vesd papírra a céljaidat, vágyaidat. Fontos, hogy légy tisztában azzal, hogy mit is szeretnél elérni, nagyon fontos. Csak ha tudod mi az, akkor tudsz haladni felé pici apró lépésekkel.

Ezen az úton amivel találkozni fogsz még, az a türelmetlenség. Ez is egy fontos tanulófolyamat, megérteni és elfogadni a tökéletes időzítés törvényét. Ha angyalokkal kommunikálsz, kéred őket, akkor könnyebb lesz ez az egész változási folyamat. Könnyebb lesz megalkotnod a listáidat, könnyebb lesz felismerni amiket FEL KELL ISMERJ, és könnyebb lesz haladni az úton, és végezetül a türelmetlenséggel is könnyebb lesz megküzdened!

Tehát a feladat: kommunikálni az angyalokkal, majd írni 3 listát: hála, büszkeség, szeretet

Záró akkordként:  SOSE feledd, hogy az angyalok feltétel nélkül szeretnek!