Hogyan kell a hogyanra és a megoldásra fókuszálni, ahelyett, hogy szomorúak vagyunk, esetleg dühösek, de mindenképp sajnáljuk magunkat?

El kell engedni a problémát. Ez nehéznek tűnhet, de valójában nem az. Ez egy döntés. Ennek a meghozatala nehéz. De ha döntöttünk, hogy mi igenis megoldásokat szeretnénk, és segítséget kapni, akkor onnantól már könnyebb.

Elég egy ima, egy meditáció, mindenképpen kommunikáció szükségeltetik felfelé. Istenhez és az Angyalokhoz. Imádkozzunk és kérjünk: hogy segítsenek magasabb rezgésszintre emelni a gondolatainkat, és adjanak a kezünkbe eszközöket, és segítsenek meglátni merre van a kiút. Helyezzük úgymond Isten kezébe, tenyerébe önmagunkat. Akár ennek szó szerinti elképzelésével – vizualizáció. Lélegezzünk ki jó mélyeket azzal a tudattal, hogy most elengedjük a problémáinkat, és bízunk, hiszünk és tudjuk, hogy kértünk és minden ima meghallgattatik, és Isten lát és hall, és elküldi angyalait nekünk segítségül.

Túl is vagyunk az elengedésen, a nehezén. Ezután következik az aktív figyelés időszaka. Amikor ébernek és figyelmesnek kell lennünk az égi jelek iránt. Figyelnünk kell önmagunkra, a felmerülő ötletekre, gondolatokra, és érzésekre; valamint a felbukkanó emberekre az életünkben, és arra hogy miket mondanak nekünk, mert van, hogy az angyalok más embereken vagy más emberek beszélgetésein keresztül szólnak hozzánk.

Tudd és érezd, hogy az Angyalok feltétlenül szeretnek. És ha ennek a mondatnak az olvasásakor összeszorult a szíved, és azt érzed, hogy ezt Te nem érdemled, akkor ott súlyos bajok vannak, nincs meg az önszeretet, amely minden teremtés kulcsa, és minden beáramló jónak a forrása. Ha ez a probléma áll fenn, akkor rengeteg munkára van szükséged a Szeretet angyalával. Amelyhez azonnal láss is hozzá! Hívd a Szeretet angyalát és kérd, hogy éreztesse Veled az energiáját. Kérd, hogy segítsen szeretni és elfogadni önmagad és mindenki mást is, és a világot is. Ezt minden nap mond el neki, hívd és kérd!

Visszatérve a megoldásokra és a hogyanra, erre a folyamatra, hogy hogyan tudsz kilábalni a nehéz helyzetekből. Amikor túl vagy az elengedésen, és figyeled a jeleket… de olykor meginog a hited, vagy elbizonytalanodsz, és újra azon kapod magad, hogy keseregsz, olyankor hívd a Szépség angyalát, Jophielt, hogy segítsen megszépíteni a gondolataid. Csak mond ezt ki neki hangosan/vagy suttogd el és engedd, hogy átjárjon az energiája. Ez nem több, mint pár perc. Minden nap egy pár perc, vagy többször pár perc kommunikáció és munka az Angyalokkal csodákra képes, és át tudja teljesen változtatni az életed.

Higgy és bízz, a csoda nem marad el…